Cari Blog Ini

Rode Duivels Ondergaan Wet Van De Sterkste De Bruyne En Co Gaan Net Als Op Het Ek Onderuit Tegen Frankrijk

Rode Duivels ondergaan wet van de sterkste: De Bruyne en co gaan net als op het EK onderuit tegen Frankrijk

Rode Duivels verliezen in Nations League: France toont zich te sterk

Voor de derde keer in 2022 troffen België en Frankrijk elkaar op het voetbalveld. Deze keer stonden beide ploegen tegenover elkaar in de Nations League. Helaas voor de Belgen draaide de wedstrijd uit op een nederlaag met 2-0. De zege voor Frankrijk werd behaald door doelpunten van Karim Benzema en Kylian Mbappé.

Frankrijk toont zich een maatje te groot

Frankrijk verdedigde verdienstelijk en stond in de eerste helft geen enkele kans toe. De Fransen waren zelf gevaarlijker met aanvallers als Mbappé en Benzema. De eerste helft eindigde in een 1-0 voorsprong voor Frankrijk. In de tweede helft werd er van beide kanten wisselvallig gevoetbald. België kreeg meer kansen, maar was niet effectief. Uiteindelijk was het Mbappé die in de slotfase de wedstrijd definitief besliste met een doelpunt.

België moet zich herpakken tegen Nederland

Door de nederlaag blijft België laatste in de poule van de Nations League. Op vrijdag 25 september volgt er een wedstrijd tegen Nederland. In de Johan Cruijff ArenA moet het team van Roberto Martinez alles op alles zetten om te winnen. Een zege zal nodig zijn om nog enige kans te maken op de eindzege in de Nations League.